Уникатна кошула со сукња - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Уникатна кошула со сукња

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Уникатна кошула со сукња

Уникатна кошула по три четврт ракави - шарен сив дезен со нежна бела чипка, декорирана со бела тантела, во комбинација со тренди крем сукња 

1 продукт на залиха

2,600ден

Примероци:

За нарачките

Повраток на стредства
Продуктите може да ги вратите во рок од 10 дена од испораката.

Гаранција
30 дена

Достапни во една величина кошула величина - М , материјал 100% полиестер , цена 1400

сукња величина М , материјал 100% полиестер , цена 1200 

Вашиот коментар

Уникатна кошула со сукња

Уникатна кошула со сукња

Уникатна кошула по три четврт ракави - шарен сив дезен со нежна бела чипка, декорирана со бела тантела, во комбинација со тренди крем сукња 

Вашиот коментар

Уникатна кошула со сукња
<p>Достапни во една величина кошула величина - М , материјал 100% полиестер , цена 1400</p> <p>сукња величина М , материјал 100% полиестер , цена 1200 </p>