модерна кошула со сукња - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >модерна кошула со сукња

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >модерна кошула со сукња

Модерна крем кошула без ракави, со гол грб декорирана со тегет тантела, во комбинација со тегет сукња 

1 продукт на залиха

2,200ден

Примероци:

За нарачките

Повраток на стредства
Продуктите може да ги вратите во рок од 10 дена од испораката.

Гаранција
30 дена

Достапна во една величина , кошула величина - М , материјал 100% полиестер 

Сукња величина М , материјал 100% полиестер 

Вашиот коментар

модерна кошула со сукња

модерна кошула со сукња

Модерна крем кошула без ракави, со гол грб декорирана со тегет тантела, во комбинација со тегет сукња 

Вашиот коментар

модерна кошула со сукња
<p>Достапна во една величина , кошула величина - М , материјал 100% полиестер </p> <p>Сукња величина М , материјал 100% полиестер </p>