Цветен фустан - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Цветен фустан

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Цветен фустан

Цветен,  тренди фустан по прерамки со гол грб , декориран со бордо детали 

1 продукт на залиха

1,400ден

Примероци:

За нарачките

Повраток на стредства
Продуктите може да ги вратите во рок од 10 дена од испораката.

Гаранција
30 дена

Достапен во една величина - S , материјал 100% полиестер 

Вашиот коментар

Цветен фустан

Цветен фустан

Цветен,  тренди фустан по прерамки со гол грб , декориран со бордо детали 

Вашиот коментар

Цветен фустан
<p>Достапен во една величина - S , материјал 100% полиестер </p>