Тренди блуза со сукња - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Тренди блуза со сукња

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Тренди блуза со сукња

Тренди Блуза по прерамки со цветен дезен, со гол грб декориран со бела тантела во комбинација со тренди бела сукња, декорирана со карнери  

1 продукт на залиха

2,200ден

Примероци:

За нарачките

Повраток на стредства
Продуктите може да ги вратите во рок од 10 дена од испораката.

Гаранција
30 дена

Достапно во една величина блуза величина - S  ,материјал 100% полиестер  , цена - 1000

Сукња величина S , материјал 100% полиестер  , цена - 1200

Вашиот коментар

Тренди блуза со сукња

Тренди блуза со сукња

Тренди Блуза по прерамки со цветен дезен, со гол грб декориран со бела тантела во комбинација со тренди бела сукња, декорирана со карнери  

Вашиот коментар

Тренди блуза со сукња
<p>Достапно во една величина блуза величина - S  ,материјал 100% полиестер  , цена - 1000</p> <p>Сукња величина S , материјал 100% полиестер  , цена - 1200</p>