Модерна кошула со сукња - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Модерна кошула со сукња

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Модерна кошула со сукња

Крем Кошула по долги ракави декорирана со бела чипка ,во комбинација со асиметрична сукња од бела чипка 

1 продукт на залиха

2,700ден

Примероци:

За нарачките

Повраток на стредства
Продуктите може да ги вратите во рок од 10 дена од испораката.

Гаранција
30 дена

Достапно во една величина , кошула величина - М , материјал  100% полиестер , Цена -1500

Сукња величина М , материјал 100% полиестер , Цена 1200

Вашиот коментар

Модерна кошула со сукња

Модерна кошула со сукња

Крем Кошула по долги ракави декорирана со бела чипка ,во комбинација со асиметрична сукња од бела чипка 

Вашиот коментар

Модерна кошула со сукња
<p>Достапно во една величина , кошула величина - М , материјал  100% полиестер , Цена -1500</p> <p>Сукња величина М , материјал 100% полиестер , Цена 1200</p>