Тренди кошула со сукња - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Тренди кошула со сукња

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Винтиџ стил A/W >Тренди кошула со сукња

Тренди крем кошула без ракави декорирана со бела чипка во комбинација со бела сукња од бела чипка 

1 продукт на залиха

2,400ден

Примероци:

За нарачките

Повраток на стредства
Продуктите може да ги вратите во рок од 10 дена од испораката.

Гаранција
30 дена

Достапна во една величина , кошула величина S , материјал 100 % полиестер  , цена - 1200

Сукња величина S, материјал 100% полиестер , цена -1000

Вашиот коментар

Тренди кошула со сукња

Тренди кошула со сукња

Тренди крем кошула без ракави декорирана со бела чипка во комбинација со бела сукња од бела чипка 

Вашиот коментар

Тренди кошула со сукња
<p>Достапна во една величина , кошула величина S , материјал 100 % полиестер  , цена - 1200</p> <p>Сукња величина S, материјал 100% полиестер , цена -1000</p>