Ланчиња Dream Catchers - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Ланчиња Dream Catchers

Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Ланчиња Dream Catchers

Ланчиња Dream Catchers

Рачно Изработени Ланчиња Dream Catchers

Ланче 1

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher На бело срце со сив конец  

300ден

Ланче 2

Рачно Изработено Ланче -Dream Catcher Црвено со Сиво 

300ден

Ланче 3

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher  Зелено со монистри Испорака до Дома ! 

300ден

Ланче 4

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher Црно  со сив конец 

300ден

Ланче 5

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher Сиво со сив конец и Синџир Испорака до Дома ! 

350ден

Ланче 6

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher Плаво со  Синџир Испорака до Дома ! 

350ден