Срциња - Hearts - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Декорации / Decorations>Срциња - Hearts

Декорации / Decorations>Срциња - Hearts

Срциња - Hearts

Рачно изработени декорации - Срциња од различни материјали Handmade decorations - Hearts handmade from Linen and...

More

   продукти по страна

I Love U -сиво

Рачно изработен Украс сив - I Love U  тегет декориран со ружи рачно изработени од Чоја материјал  

600ден

I Love U -бело

Рачно изработен украс - I Love U и декориран од Памучен бел материјал и црвена подлога Димензии 24cm - 15cm - 8cm  

500ден

I Love U -црвен круг

Рачно изработен Украс - I Love U - црвен и декориран со рачно изработени букви и ружи од Памучен , Чоја и Лен Материјали , Димензии 26-26 cm 

600ден

Срце тегет

Рачно изработен украс - Срце декориран со теѓет цветови , теѓет и сиви ружи рачно изработени од Чоја материјал димензии 54-27-10 cm 

600ден

I Love U теѓет

Рачно Изработен украс- I Love U теѓет и декориран со букви , сиви и теѓет ружи рачно изработени од Чоја материјал Димензии 42-36-8 cm  

900ден

I Love U -розево

Рачно изработен украс - розев  I Love U со теѓет букви рачно изработени од чоја материјал и декориран со ружи рачно изработени - чоја и лен ( розев) материјал 

600ден

I Love U - црвена рамка

Рачно изработен украс- I Love U - црвена рамка и рачно декорирана букви и сиви и теѓет цветови рачно изработени од чоја материјал  - Црвена подлога Димензии 32-23-13 cm 

900ден

Бело Срце - Ruffled heart

Рачно изработен Украс- Бело Срце изработено од бел памучен материјал  димензии 16-16 cm  

600ден

Црвено срце

Рачно изработен украс - Црвено срце и декориран со ружаматеријал 100% полиестер  димензии 21-20-12 cm  

600ден

Срце - сиво 1

Рачно изработен украс - Срце сиво и декорирано со рачно изработени сиви ружи Материјал Памучна трикотажа и Лен Димензии  16-16-10 cm 

480ден