Новогодишен декор - Christmas Decor - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Декорации / Decorations>Новогодишен декор - Christmas Decor

Декорации / Decorations>Новогодишен декор - Christmas Decor

Новогодишен декор - Christmas Decor

Рачно изработени Новогодишни и Божиќни Венци и Гранки за Украсување на вашиот Дом и Градина Handmade Christmas...

More

   продукти по страна

Голем бел Венец

Голем Бел Новогодишен Венец рачно изработен од дрва декориран со Снегулки , Елки и Цветови - рачно изработени од материјали  и Бела калинка , За Украсување на вашиот дом и Градина  Димензии - дијаметар 85 cm 

900ден

Мал Бел Венец

Мал Бел Новогодишен Венец рачно изработен од дрва декориран со Снегулки , Елки и Цветови - рачно изработени од материјали  и Бела калинка , За Украсување на вашиот дом и Градина   Дименција - дијаметар 60  cm 

600ден

Мал сив Божиќен Венец

Мал сив Божиќен Венец , Рачно изработен од парчиња Трска декориран со Сиви Цветови и Божиќни листови рачно изработени од материјали  Дименција - дијаметар 50 cm 

600ден

Мал црвен Божиќен Венец

Мал црвен Божиќен Венец , Рачно изработен од парчиња Трска декориран со Црвени и сиви Цветови и Божиќни листови рачно изработени од материјали   Дименција - дијаметар 40 cm 

600ден

Голем Божиќен Венец

Голем Божиќен Венец , Рачно изработен од парчиња Трска декориран со Борови лисја, шишарки, Сушено овошје  и  Божиќни листови рачно изработени од материјали   Дименција - дијаметар 70 cm 

900ден

Божи ...

Божиќна декоративна Гранка - жолти Снегулки , Рачно изработен од Гранки дрва со висечки жолто-сиви Снегулки рачно изработени од материјали  Дименција - Должина - ширина 80 - 45 Cm 

900ден

Божи ...

Божиќна декоративна Гранка - црвени Снегулки , Рачно изработен од Гранки дрва со висечки рачно изработени Снегулки од мали дрвца , декориран со црвено-сиви Снегулки  и Божиќни лисја од парчиња материјали  Дименција - Должина - ширина 60 - 40 Cm 

900ден

Божи ...

Божиќна декоративна Гранка - црвени Снегулки , Рачно изработен од Гранки дрва  декориран со црвено-сиви Снегулки  и Божиќни лисја од парчиња материјали - рачно изработени  Дименција - Должина - ширина 80 - 55 Cm 

900ден

Божи ...

Божиќна декоративна Гранка - бели Снегулки , Рачно Изработен од Гранка дрво декориран со висечќи мали снегулки рачно изработени  Дименција - Должина - ширина 60 - 45 Cm 

600ден

Новогодишен Декор 1

Новогодишен Декор 1 - Рачно изработен Новогодишен декоративен украс од мали парчиња дрва , декорирани со Бело-сиви снегулки и елки - За Украсување на вашиот Дом и градина Димензии - должина - ширина 90-55 cm  

900ден