Ленени Блузи - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Ленени Блузи

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Ленени Блузи

Ленени Блузи

Ленени Уникатени Блузи , Декорирани и везени со мали Огледала Linen Blouses decorated & hand embroidered with small...

More

   продукти по страна

Кафеава Блуза

Кафеава Блуза на една прерамка и краток ракав, со странични копчиња 

1,200ден

Кафеава Блуза по Долги

Кафеава Блуза со Тиркиз детали по  3/4  ракави и Гол грб 

1,500ден

Лила Блуза

Лила Блуза со 3/4 Ракави , Везени огледалца со бел конец 

1,200ден

Кафеава Ролка

Кафеава со Цветен дел Ролка , по прерамки 

1,000ден

Тиркиз Блуза

Тиркиз Блуза со кратки ракави и гол грб ,  Везени огледала со бел конец 

1,200ден

Сиво-Црна Блуза

Сив дезен со Црно, Блуза со ракави 

1,200ден

Маслинеста Блуза

Маслинеста со сиво Блуза по прерамки , Рачно везени огледала со светло зелен конец 

1,200ден

Теѓет Блуза

Уникатна Блуза -Теѓет со лилаково  , со исечоци на ракавите , Рачно везени огледала со бел конец 

1,500ден

Крем Блуза

Крем со кафеаво Блуза на кратки ракави 

1,500ден

Маслинеста Блуза 2

Маслинеста Блуза со широки ракави и гол грб , Рачно везени Огледала со светло зелен конец 

1,500ден