Ленени Панталони - Mirror Pants - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Ленени Панталони - Mirror Pants

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Ленени Панталони - Mirror Pants

Ленени Панталони - Mirror Pants

Ленени Панталони Рачно декорирани и Везени со мали Огледала Linen Pants decorated & hand embroidered with small...

More

   продукти по страна

Лила Панталони

Лила Панталони со ластик -заден дел , Рачно декорирани и Везени со огледалца 

1,680ден

Лила Панталони 2

Лила Панталони - висок струк 75 cm

1,680ден

Лила Панталони 3

Лила Панталони , висок струк - 75 cm 

1,680ден

Сиви Панталони

Сиви Панталони со џебови ,  струк - 80 cm 

1,680ден

Црни Панталони

Црни Панталони со лилаково - Везени со светло розев конец 

1,200ден

Црни Панталони 2

Црни Панталони со лилаков појас , шлицови странични  Везени со зелен конец 

1,500ден

Црни Панталони 3

Црни Панталони со сив појас , везени со светло зелен конец 

1,680ден

Црни Панталони 4

Црни панталони со сив појас , струк - 72 cm  везени огледалца со светло зелен конец

1,680ден

Црни Панталони 5

Црни со теѓет Панталони , струк - 70cm , везени Огледалца со бел конец

1,680ден

Теѓет Панталони

Теѓет со лила Панталони , везени огледалца со бел конец , струк - 80 cm  

1,680ден