Ленени Фустани A/W - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Ленени Фустани A/W

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Колекции A/W >Ленени Фустани A/W

Ленени Фустани  A/W

Тренди Ленени фустани, Колекција A/W Колекција која се состои од Уникатни фустани достапни само во една величина...

More

   продукти по страна

Фустан 1

 Лила фустан со сива наметка 

3,600ден

Фустан 2

Уникатен Лила - теѓет фустан со широки раменици по кратки ракави 

3,600ден

Фустан 3

Фустан  лила со риги дезен со широки ракави 

3,600ден

Фустан 4

Фустан риги дезен со лилаково - голи раменици и дополнителен карнер 

3,300ден

Фустан 5

Уникатен Фустан - Риги дезен со кафено со широки прерамки декорирани со машни 

3,300ден

Фустан 6

Уникатен фустан - Теѓет со лилаково без ракави со наметка сошиена 

3,600ден

Фустан 8

Уникатен фустан - Сив со темно сиви детали со  широки прерамки.  Ластик во страничен темно сив дел. Додаток -  појас за струк на врвки 

3,600ден

Фустан 7

Уникатен фустан - сив со теѓет со широки прерамки 

3,600ден

Фустан 9

Уникатен фустан - Сив со темно сиви волуменски ракави  Додаток темно сив појас за струк на врвки 

3,300ден

Фустан 10

Уникатен фустан - Син со лила по прерамки со дополнителен  карнер 

3,600ден