Обетки со алки - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Обетки со алки

Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Обетки со алки

Обетки со алки

Обетки заедно со алка, рачно изработени од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани / Earrings...

More

   продукти по страна

Обетки со Алка 1

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 2

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 3

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 4

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 5

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со теѓет материјал - лен и декорирани со бел конец Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 6

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал -теѓет лен и декорирани со светло плав конец  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 7

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 8

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 9

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки со алка 10

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден