Лен Ланчиња - Handmade Necklaces - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Лен Ланчиња - Handmade Necklaces

Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Лен Ланчиња - Handmade Necklaces

Лен Ланчиња - Handmade Necklaces

Ланчиња од рачно везени/изработени монистри од различни материјали како полиестер, лен, памук, памучна трикотажа,...

More

   продукти по страна

Ланче 1

Рачна изработка на ланче, изработено од ланец- златна нијанса, декорирано со розев материјал 

420ден

Ланче 2

Рачна изработка на розево ланче, изработено од розева марама декорирано со кафени дрвени монистри

360ден

Ланче 3

Рачна изработка на ланче, изработено од ланец- сребрена нијанска декорирано со шарена марама

300ден

Ланче 4

Рачна изработка на ланче, изработено од ланец- сребрена нијанса декорирано со шарена марама

420ден

Ланче 5

Рачна изработка ланче, изработено од кафена кожна врвка , декорирано со кафено- виолетови дрвени монистри

420ден

Ланче 6

Рачно изработени ланчиња со везени-нижени монистри / (рачно изработени од парчиња материјал лен)

480ден

Ланче 7

Рачно изработени ланчиња со везени-нижени монистри / (рачно изработени од парчиња материјал лен)

480ден

Ланче 8

Рачно изработено ланче со везени-нижени монистри / (рачно изработени од парчиња материјал лен)

480ден

Ланче 9

Рачно изработено ланче со везени-нижени монистри / (рачно изработени од парчиња материјал лен)

480ден

Ланче 10

Рачно изработено ланче со везени-нижени монистри / (рачно изработени од парчиња материјал лен)

480ден