Natural Necklaces - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Natural Necklaces

Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Natural Necklaces

Natural Necklaces

Рачна изработка на Ланчиња користејки најразновидни природни елементи како: Цветови, листови, лушпи од јаткасти...

More

Ланче 1

Рачна изработка на ланче, изработено од зелена плетенка со пердуф 

300ден

Ланче 2

Рачно изработено ланче, изработено од зелена врвка со дрвена монистра - зелена нијанса

300ден

Ланче 3

Рачна изработка на ланче, изработено од бела врвка со тапа прелеена со восок 

300ден

Ланче 4

Рачна изработка на ланче, изработено од лист прелеен со восок и розеви дрвени монистри

420ден

Ланче 6

Рачна изработка на ланче, изработено од дрвени монистри декорирани во шарени бои 

480ден

Ланче 7

Рачна изработка на ланче, изработено од хартиени монистри декорирани со шарени бои + декоративни украси

480ден

Ланче 8

Рачна изработка на ланче, изработено од дрвени и хартиени монистри, декорирани во шарени бои + дрвени монистри и други украсни декорации 

480ден

Ланче 5

Рачна изработка на ланче, изработено од хартиени монистри декорирани во шарени бои, + украсено со восок 

480ден

Ланче 10

Рачна изработка на ланче, изработено од гума прекриена со шарен материјал 

300ден

Ланче 9

Рачна изработка на ланче, изработено од 3 монистри декорирани со лушпи од јаткасти плодови 

480ден