Модни Колекции S/S - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Модни Колекции S/S

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Модни Колекции S/S

Модни Колекции S/S

Тренди Модни колекции S/S - Бидете Уникатни Trendy fashion Cloothes - Be Unique...

More

   продукти по страна

Жолт Фустан

Жолт фустан без ракави на ластик , рачно декориран со цртеж 

900ден

Розева блуза со сукња

Розева блуза по прерамки со гол грб - розев дезен во комбинација со сукња на ластик - розев дезен - Нови

1,600ден

Бела блуза со сукња

Бела блуза без ракави со гол грб - рачно декорирана со бои  Сукња на ластик 

1,300ден

Бела кошула со сукња

Бела кошула без ракави во комбинација со кратка сукња - цветен дезен - стари не носени

1,400ден

Жолта блуза со сукња

Жолта блуза без ракави, рачно декорирана со бои ( нова) во комбинација со маслинеста сукња  стара не носена 

1,500ден

Полу ролка со панталони

Полу ролка без ракави со гол грб - ластик на грб  - цветен дезен - нова  во комбинација со кратки крем панталони - стари неносени

1,600ден

Крем блуза со сукња

Крем блуза по прерамки рачно декорирана со зелена боја и исечена на грб , стара не носена  во коминација со крем сукња  стара не носена 

1,300ден

Бела кошула со сукња до колена

Бела кошула без ракави во комбинација со сукња до колена - цветен дезен - стари неносени

1,400ден

Розева блуза со сукња

Розева Блуза по прерамки рачно декорирана со бои - стара не носена   во комбинација со розева сукња, на ластик рачно декорирана со бои - стара не носена 

1,100ден

Кошула со сукња

Маслинеста Кошула по долги ракави со исечок на грб, во комбинација со кратка сукња - цветен дезен - стари неносени 

2,000ден