Тренди Модни Колекции S/S - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Тренди Модни Колекции S/S

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Тренди Модни Колекции S/S

Тренди Модни Колекции S/S

Unique fashion clothes - trendy collections, Be Unique...

More

   продукти по страна

Уникатен Црвен комбилизон 1

Уникатен црвен спортски комбилизон, рачно декориран со везови 

2,400ден

Виолетов топ со сукња

Виолетов топ со гол грб - Нов  во комбинација со кратка црна сукња  стара не носена 

1,400ден

Уникатен црвен комбилизон 2

Уникатен црвен комбилизон , изработен од памучна трикотажа ( спортски стил)  со странично врзување , + плетенка на нога 

2,200ден

Жолто-цветна блуза со сукња

Блуза со широки кратки ракави , жолто-цветен дезен во комбинација со кратка сукња, жолто-цветен дезен - Нови

1,600ден

Уникатен Црвен комбилизон 3

Уникатен црвен комбилизон , изработен од памучна трикотажа ( спортски стил ) + плетенка на нога 

2,200ден

Зелено-црн фустан

Зелено-црн фустан со ракави и исечок на грб. Напред на копчиња и црна врвка за струк  - Стар не носен 

1,400ден

Уникатен Црвен комбилизон 4

Уникатен црвен комбилизон (спортски стил) рачно декориран со везови,  вклучени ракавици рачно декорирани со везови + плетенка на нога 

2,400ден

Виолетов фустан

Виолетов фустан по прерамки со исечоци на грб - Стар не носен 

1,200ден

Уникатен црвен комбилизон 5

Уникатен црвен комбилизон, изработен од памучна трикотажа ( спортски стил) рачно декориран со везови + плетенка на нога 

2,400ден

Тренди Блуза со сукња

Тренди Жолта цветна со крем Блуза по прерамки во комбинација со жолта сукња 

2,000ден