Обетки - Earrings - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Обетки - Earrings

Накит / Jewelry >Обетки - Earrings

Обетки - Earrings

Рачна изработка на различни типови обетки Handmade of different types of Earrings

   продукти по страна

Обетки 1

Dream catchers - рачно изработени обетки, боја - тегет / жолти 

160ден

Обетки 1

Обетки 1 - рачно изработени обетки од дрвени монистри , боја зелено - крем

180ден

Насочено 1

рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

160ден

Обетки со Алка 1

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки 2

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја портокалова со тегет конец 

160ден

Обетки 2

Обетки 2 - рачно изработени обетки од дрвени шарени монистри

170ден

Насочено 4

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Обетки со алка 2

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетка 3

Dream catchers  - рачно изработена една обетка , боја - плаво со портокалов конец 

120ден

Обетки 3

Обетки 3 - рачно изработени обетки од дрвени шарени монистри

170ден