Ланчиња - Mirror Necklaces - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Ланчиња - Mirror Necklaces

Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces>Ланчиња - Mirror Necklaces

Ланчиња - Mirror Necklaces

Рачна изработка на ланчиња - подлога покриена со шарени бои материјал (памучна трикотажа) декорирани со парчиња...

More

   продукти по страна

Ланче 1

Рачна изработка на плаво ланче, изработено од плав материјал со плава трака декорирано со парчиња огледала 

420ден

Ланче 2

Рачна изработка на розево ланче, изработено од розев материјал и розева врвка декорирано со парчиња огледала.

420ден

Ланче 3

Рачна изработка на ланче, изрботено од шарен материјал со црна врвка -декорирано со кафени дрвени монистри

420ден

Ланче 4

Рачна изработка на плаво ланче, изработено од плав материјал декорирано со шаредни дрвени монистри

420ден

Ланче 5

Рачна изработка на розево ланче, изработено од розев материјал и розева врвка, декорирано со кафени дрвени монистри

420ден

Ланче 6

Рачна изработка на розево ланче, изработено од шарен материјал и розева врвка декорирано со розеви монистри.

420ден

Ланче 7

Рачна изработка на ланче, изработено од шарен материјал и црна трака  декорирано со шарени дрвени монистри

420ден

Ланче 8

Рачна изработка на розево ланче, изработено од розев материјал и розева трака декорирано со шарени дрвени монистри 

420ден

Ланче 9

Рачна изработка на ланче, иработено од шарен материјал со црна трака, декорирано со парчиња огледала

420ден

Ланче 10

Рачна изработка на ланче, изработено од бел материјал со бела трака, декорирано со кафени монистри

420ден