Блузи со сукњи и Фустани Колекција S/S - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Тренди Модни Колекции S/S >Блузи со сукњи и Фустани Колекција S/S

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Тренди Модни Колекции S/S >Блузи со сукњи и Фустани Колекција S/S

Блузи со сукњи и Фустани  Колекција S/S

Unique fashion clothes Trendy Blouses with skirts & Retro style Dresses - different types of materials Be Unique!...

More

   продукти по страна

Виолетов топ со сукња

Виолетов топ со гол грб - Нов  во комбинација со кратка црна сукња  стара не носена 

1,400ден

Жолто-цветна блуза со сукња

Блуза со широки кратки ракави , жолто-цветен дезен во комбинација со кратка сукња, жолто-цветен дезен - Нови

1,600ден

Зелено-црн фустан

Зелено-црн фустан со ракави и исечок на грб. Напред на копчиња и црна врвка за струк  - Стар не носен 

1,400ден

Виолетов фустан

Виолетов фустан по прерамки со исечоци на грб - Стар не носен 

1,200ден

Тренди Блуза со сукња

Тренди Жолта цветна со крем Блуза по прерамки во комбинација со жолта сукња 

2,000ден

Жолти цветни Блуза со сукња

Жолт цветен дезен - Блуза по прерамки во комбинација со Сукња на ластик

2,000ден

Тренди Блуза

Тренди  Блуза со широки ракави  - Шарен дезен 

0ден

Тренди долга Сукња

Тренди Долга жолта сукња 

1,200ден

Тренди Топ со сукња

Тренди Плав топ во комбинација со Цветна жолта сукња на ластик 

1,800ден

Мрежаста Блуза со Сукња

Мрежаста Бела блуза со ракави декорирана со бела чипка во комбинација со бела сукња 

2,000ден