Creative Crafts (Handmade) - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Винтиџ стил >Creative Crafts (Handmade)

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Винтиџ стил >Creative Crafts (Handmade)

Creative Crafts (Handmade)

Creative Ideas which I displayed on Clothes and on Fashion accessories

Бордо блуза со фармерки

Бордо блуза со прерамка околу врат во комбинација со фармерки декорирани - аплицирани со исечоци од списанија и корици од книги / Blouse with applicated jeans with cutts from magazines and small pieces of cover of books

2,400ден

Црна блуза со фармерки

Црна блуза по кратки ракави со исечок на грб во комбинација со фармерки аплицирани со исечоци од списанија + стартки декорирани со исечоци од списанија  Blouse with applicated jeans with cutts from magazines and small pieces of cover of books

2,600ден

Уникатни Чизми - Unique

Рачно декорирани Уникатни чизми со марами, каиши и накит   Handy Decorated Unique Boots with Scarfs, Belts and Jewelery 

1,200ден