Колекција Преобразба S/S - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Модни Колекции S/S >Колекција Преобразба S/S

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Модни Колекции S/S >Колекција Преобразба S/S

Колекција Преобразба  S/S

Преобразба - стари парчиња облека трансформирани во модерен изглед Old pieces preserved - Transformed in NEW...

More

   продукти по страна

Розева блуза со сукња

Розева блуза по прерамки со гол грб - розев дезен во комбинација со сукња на ластик - розев дезен - Нови

1,600ден

Бела кошула со сукња

Бела кошула без ракави во комбинација со кратка сукња - цветен дезен - стари не носени

1,400ден

Полу ролка со панталони

Полу ролка без ракави со гол грб - ластик на грб  - цветен дезен - нова  во комбинација со кратки крем панталони - стари неносени

1,600ден

Бела кошула со сукња до колена

Бела кошула без ракави во комбинација со сукња до колена - цветен дезен - стари неносени

1,400ден

Кошула со сукња

Маслинеста Кошула по долги ракави со исечок на грб, во комбинација со кратка сукња - цветен дезен - стари неносени 

2,000ден

Цветна Блуза со сукња

Цветна блуза по кратки ракави со копчиња на грб, - Нова во комбинација со сукња на ластик, боја бело-плав дезен

1,200ден

Плава полу ролка со сукња

Плава полу ролка по прерамки со карнер од цветен дезен, во комбинација со сукња до колена на ластик- цветен дезен - Нови 

1,000ден

Фустан

Фустан по кратки ракави со исечок на грб, бело-плав дезен 

1,200ден

Фустан со широки ракави

Фустан со широки кратки ракави и ластик на струк , бело-тегет дезен  

1,200ден

Црн фустан

Црн фустан со прерамка околу врат, исечок на грб 

1,200ден