Облеката како медиум S/S - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Модни Колекции S/S >Облеката како медиум S/S

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Модни Колекции S/S >Облеката како медиум S/S

Облеката како медиум S/S

Облеката како медиум - Стара неносена облека рачно декорирана Old saved clothes - handy painted with different...

More

   продукти по страна

Жолт Фустан

Жолт фустан без ракави на ластик , рачно декориран со цртеж 

900ден

Бела блуза со сукња

Бела блуза без ракави со гол грб - рачно декорирана со бои  Сукња на ластик 

1,300ден

Жолта блуза со сукња

Жолта блуза без ракави, рачно декорирана со бои ( нова) во комбинација со маслинеста сукња  стара не носена 

1,500ден

Крем блуза со сукња

Крем блуза по прерамки рачно декорирана со зелена боја и исечена на грб , стара не носена  во коминација со крем сукња  стара не носена 

1,300ден

Розева блуза со сукња

Розева Блуза по прерамки рачно декорирана со бои - стара не носена   во комбинација со розева сукња, на ластик рачно декорирана со бои - стара не носена 

1,100ден

Бел топ со сукња

Бел топ рачно декориран со шарени бои  - ново парче  во комбинација со црна сукња  - стара не носена 

1,000ден

Црна блуза со сукња

Црна блуза по долги ракави , рачно преобразена во комбинација со бела сукња рачно декорирана со шарени бои  стара не носена

1,400ден

Џемпер ролка со сукња

Џемпер ролка по долги ракави , рачно декорирана со бои и преобразена стар не носен , во комбинација со кафена сукња стара не носена 

1,700ден

Црна Блуза со панталони

Црна блуза по кратки ракави , рачно декорирана со бои, стара не носена  во комбинација со зелени панталони рачно декорирани со бои  - стари неносени

1,600ден

Блуза со сукња - Шарен дезен

Блуза по кратки ракави рачно декорирана со бои - гради 90cm , струк 86 cm во комбинација со сукња рачно декорирана со бои  - струк 71cm

1,200ден