Ланчиња - Handmade Necklaces - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces

Накит / Jewelry >Ланчиња - Handmade Necklaces

Ланчиња - Handmade Necklaces

Рачна изработка на различни типови ланчиња Handmade Necklaces - Unique

   продукти по страна

Ланче 1

Рачна изработка на плаво ланче, изработено од плав материјал со плава трака декорирано со парчиња огледала 

420ден

Ланче 4

Рачна изработка на плаво ланче, изработено од плав материјал декорирано со шаредни дрвени монистри

420ден

Ланче 1

Рачна изработка на ланче, изработено од ланец- златна нијанса, декорирано со розев материјал 

420ден

Ланче 1

Рачна изработка на ланче, изработено од зелена плетенка со пердуф 

300ден

Ланче 1

Рачно Изработено Ланче - од лен Материјал и декорирано - Уникат Handmade Necklace - made by Linen Material & Decorated  

480ден

Ланче 1

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher На бело срце со сив конец  

300ден

Ланче 2

Рачна изработка на розево ланче, изработено од розев материјал и розева врвка декорирано со парчиња огледала.

420ден

Ланче 12

Рачна изработка на ланче, изработено од бел материјал со бела трака декорирано со кафени монистри

420ден

Ланче 2

Рачна изработка на розево ланче, изработено од розева марама декорирано со кафени дрвени монистри

360ден

Ланче 2

Рачно изработено ланче, изработено од зелена врвка со дрвена монистра - зелена нијанса

300ден