Обетки - Насочено - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Обетки - Насочено

Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Обетки - Насочено

Обетки - Насочено

Рачно изработени обетки со шарени кожни врвки во комбинација со дрвени и др. монистри. Handmade Earrings made by...

More

   продукти по страна

Насочено 1

рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

160ден

Насочено 4

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Насочено 6

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри плус пердуф

140ден

Насочено 5

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Насочено 7

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Насочено 8

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Насочено 9

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Насочено 10

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

140ден

Насочено 11

Рачно изработени обетки од кожна врвка и дрвени монистри 

180ден

Насочено 12

Рачно изработени обетки од  дрвени монистри 

160ден