Обетки / Earrings - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Обетки / Earrings

Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Обетки / Earrings

Обетки / Earrings

Рачно израbотени обетки со дрвени и други монистри Handmade crafts

   продукти по страна

Обетки 1

Обетки 1 - рачно изработени обетки од дрвени монистри , боја зелено - крем

180ден

Обетки 2

Обетки 2 - рачно изработени обетки од дрвени шарени монистри

170ден

Обетки 3

Обетки 3 - рачно изработени обетки од дрвени шарени монистри

170ден

Обетки 4

Обетки 4 - рачно изработени обетки од дрвени шарени монистри

170ден

Обетка 5

Обетка 5 - рачно изработена една обетка од дрвени шарени монистри

160ден

Обетки 7

рачно изработени обетки од шарени монистри

170ден

Обетки 6

рачно изработени обетки од шарени монистри 

170ден

Обетки 8

рачно изработени обетки со црно-зелени монистри

170ден

Обетки 9

рачно изработени обетки од нијанси на зелено монистри 

140ден

Обетки 10

рачно изработени обетки од шарени монистри 

170ден