Earrings / Dream Catchers - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Earrings / Dream Catchers

Накит / Jewelry >Обетки - Earrings>Earrings / Dream Catchers

Earrings / Dream Catchers

Рачно изработени обетки со различни бои материјал (памучна трикотажа) и конци во комбинација со дрвени монистри...

More

   продукти по страна

Обетки 1

Dream catchers - рачно изработени обетки, боја - тегет / жолти 

160ден

Обетки 2

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја портокалова со тегет конец 

160ден

Обетка 3

Dream catchers  - рачно изработена една обетка , боја - плаво со портокалов конец 

120ден

Обетка 4

Dream catchers  - рачна изработка на една обетка , боја - црвена со плав конец 

120ден

Обетки 5

Dream catchers - рачна изработка на обетки , боја - виолетова со тегет конец 

160ден

Обетки 6

Dream catchers - рачно изработени обетки , боја виолетова со портокалов конец 

160ден

Обетки 7

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја виолетови со тегет конец 

160ден

Обетки 8

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја тегет со жолт конец 

160ден

Обетки 9

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја портокалови со тегет конец 

160ден

Обетки 10

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја портокалови со тегет конец 

160ден