Накит / Jewelry - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Накит / Jewelry

Накит / Jewelry

Накит / Jewelry

Рачна изработка на различен тип Накит - Обетки , Алки и Ланчиња Handmade of Various Jewelry - Earrings , Bracelets...

More

   продукти по страна

Обетки 1

Dream catchers - рачно изработени обетки, боја - тегет / жолти 

160ден

Ланче 4

Рачна изработка на плаво ланче, изработено од плав материјал декорирано со шаредни дрвени монистри

420ден

Ланче 1

Рачна изработка на плаво ланче, изработено од плав материјал со плава трака декорирано со парчиња огледала 

420ден

Ланче 1

Рачна изработка на ланче, изработено од зелена плетенка со пердуф 

300ден

Ланче 1

Рачна изработка на ланче, изработено од ланец- златна нијанса, декорирано со розев материјал 

420ден

Ланче 1

Рачно Изработено Ланче - од лен Материјал и декорирано - Уникат Handmade Necklace - made by Linen Material & Decorated  

480ден

Ланче 1

Рачно Изработено Ланче - Dream Catcher На бело срце со сив конец  

300ден

Обетки со Алка 1

Рачно изработени Обетки и алка од хартиена подлога обвиткана со материјал - лен и декорирани  Handmade Earrings with Bracelet 

600ден

Обетки 2

Dream catchers  - рачно изработени обетки , боја портокалова со тегет конец 

160ден

Ланче 12

Рачна изработка на ланче, изработено од бел материјал со бела трака декорирано со кафени монистри

420ден