Украсни Фаци - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Декорации / Decorations>Украсни Фаци

Декорации / Decorations>Украсни Фаци

Украсни Фаци

Украсни фаци

Украсна Фаца 1

Украсна фаца 1 , Рачна изработка од жица декорирана со различни конци (декоративен украс) 

500ден

Украсна фаца 2

Украсна фаца 2 , рачна изработка од жица декорирана со различни конци (декоративен украс)

500ден

Украсна фаца 3

Украсна фаца 3 - рачна изработка од жица декорирана со различни конци ( декоративен украс )

500ден