Декорации од весници - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Декорации / Decorations>Декорации од весници

Декорации / Decorations>Декорации од весници

Декорации од весници

Декорации од весници

   продукти по страна

Украсна Кошница 1

Декорација од весник - Украсна кошница ( повеќе наменска употреба) 

500ден

Украсна кошница 2

Украсна кошница 2 - декорација од весници ( повеќе наменска употреба )

400ден

Украсна Кошница 3

Украсна кошница 3 - декорација од весници ( повеќе наменска употреба)

400ден

Украсна кошница 4

Украсна кошница - декорација од весници ( повеќе наменска употреба )

400ден

Украсен подметач

Украсен подметач - декорација од весници / декориран со жолта трака

400ден

Украсен подметач - круг

Украсен подметач - форма круг , Декорација од весници 

500ден

Цвет

Декорација од весници - форма цвет 

300ден

Пеперутка

Декорација од весници - форма пеперутка   ( декоративни украси)

300ден

Пеперутка 2

Декорација од весници - форма пеперутка (декоративен украс)

300ден

Срце

Декорација од весници - форма срце (декоративен украс)

300ден