Декорации / Decorations - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Декорации / Decorations

Декорации / Decorations

Декорации / Decorations

Рачно изработени различни типови на Декорации - Украсете го вашиот Дом, Градина или Изненадете некого Different...

More

   продукти по страна

Украсна Кошница 1

Декорација од весник - Украсна кошница ( повеќе наменска употреба) 

500ден

Голем бел Венец

Голем Бел Новогодишен Венец рачно изработен од дрва декориран со Снегулки , Елки и Цветови - рачно изработени од материјали  и Бела калинка , За Украсување на вашиот дом и Градина  Димензии - дијаметар 85 cm 

900ден

I Love U -сиво

Рачно изработен Украс сив - I Love U  тегет декориран со ружи рачно изработени од Чоја материјал  

600ден

Рамка - 1

Украсна Рамка - Рачно Изработена рамка везена со конец и декорирана со рачно изработени срциња и ружидимензии  15 - 15 cm 

600ден

Dream Catcher 2

Рачно Изработен Dream Catcher - Круг еден УНИКАТ - Можност за нарачка со БОЈА по ваш Избор и ПердувДимензии 15-15 cmHandmade Dream Catcher - Unique You Can order and Choose Color and Leather  Dimensions 15-15 cm  

400ден

Украсна кошница 2

Украсна кошница 2 - декорација од весници ( повеќе наменска употреба )

400ден

Мал Бел Венец

Мал Бел Новогодишен Венец рачно изработен од дрва декориран со Снегулки , Елки и Цветови - рачно изработени од материјали  и Бела калинка , За Украсување на вашиот дом и Градина   Дименција - дијаметар 60  cm 

600ден

I Love U -бело

Рачно изработен украс - I Love U и декориран од Памучен бел материјал и црвена подлога Димензии 24cm - 15cm - 8cm  

500ден

Рамка - 2

Украсна Рамка - Рачно Изработена рамка  везена со конец и декорирана со рачно изработени срциња и ружи димензии  15 - 15 cm 

600ден

Dream Catcher 1

Рачно Изработен Dream Catcher - Круг еден УНИКАТ - Можност за нарачка со БОЈА по ваш Избор и ПердувДимензии 30-30 cmHandmade Dream Catcher - Unique You Can order and Choose Color and Leather  Dimensions 30-30 cm  

600ден