Уникатен стил S/S Unique style Clothes - 3pi MK | by Ivana Velickovik

3pi MK | by Ivana Velickovik

Рачна изработка на уникатна облека, накит и декорации. Бидете Уникатни!
0

Нема наслови

  • Испорака

    0ден
  • Вкупно

    0ден
Home > Модни колекции/ Unique Fashion collections>Тренди Модни Колекции S/S >Уникатен стил S/S Unique style Clothes

Модни колекции/ Unique Fashion collections>Тренди Модни Колекции S/S >Уникатен стил S/S Unique style Clothes

Уникатен стил S/S  Unique style Clothes

Уникатен стил - Уникатни Комбилизони Unique style Trendy Fashion kombilizones - Unique style ! - decorated...

More

   продукти по страна

Уникатен Црвен комбилизон 1

Уникатен црвен спортски комбилизон, рачно декориран со везови 

2,400ден

Уникатен црвен комбилизон 2

Уникатен црвен комбилизон , изработен од памучна трикотажа ( спортски стил)  со странично врзување , + плетенка на нога 

2,200ден

Уникатен Црвен комбилизон 3

Уникатен црвен комбилизон , изработен од памучна трикотажа ( спортски стил ) + плетенка на нога 

2,200ден

Уникатен Црвен комбилизон 4

Уникатен црвен комбилизон (спортски стил) рачно декориран со везови,  вклучени ракавици рачно декорирани со везови + плетенка на нога 

2,400ден

Уникатен црвен комбилизон 5

Уникатен црвен комбилизон, изработен од памучна трикотажа ( спортски стил) рачно декориран со везови + плетенка на нога 

2,400ден

Уникатен црвено-сив комбилизон

Уникатен црвено - сив комбилизон со странични плетенки, изработен од памучна трикотажа  (спортски стил) + плетенки на нога 

2,200ден

Уникатен сив комбилизон 1

Уникатен сив комбилизон на врзување (спортски стил) рачно декориран со везови + плетенка на нога

2,200ден

Уникатен сив комбилизон 2

Уникатен сив комбилизон со странични ластици,  изработен од памучна трикотажа вклучувајќи апликации-геометриски фигури (игра на формите врз материјалите) рачно декориран со везови. + плетенка на нога , Вклучено и ракавици - рачно декорирани со везови 

2,400ден

Уникатен сив комбилизон 3

Уникатен сив комбилизон изработен од памучна трикотажа вклучувајќи апликации-геометриски фигури (игра на формите врз материјалите) поврзани со стар мотив – везови + плетенка на нога 

2,400ден

Уникатен сив комбилизон 4

Уникатен комбилизон изработен од памучна трикотажа вклучувајќи апликации-геометриски фигури (игра на формите врз материјалите) рачно декориран со везови , вклучено и ракавици - рачно декорирани со везови. + плетенка на нога 

2,400ден